24/7 bereikbaar op +31 6 83 97 22 77

CORONA: Alertheid geboden!
Wij volgen de richtlijnen van overheid, RIVM, GGD en brancheorganisatie kraamzorg.

Klachten? Laat dit van tevoren aan onze kraamverzorgster of kraamzorgorganisatie weten.
Intake: We nemen altijd telefonisch contact met je op, en bespreken dan of de intake bij jou thuis of telefonisch wordt gedaan.
Kraambezoek: Vermijd drukte. Voorkeur heeft dat er geen visite langskomt als kraamverzorgster er is. Toch bezoek? Als er geen (verdenking op) besmetting is, kan in overleg met de kraamverzorgster één bezoeker komen als zij er is. Bij voorkeur steeds 1 (en dezelfde) bezoeker.
Hygiënerichtlijnen: Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand • Was je handen regelmatig • Nies in je elleboog • Snuit in een papieren zakdoekje en gooi het daarna meteen weg

Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen of bellen.
#wijzorgen #ikzorg #kraamzorg

Declaraties en facturen

KOSTEN

Het grootste deel van de kraamzorg wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering. De overheid heeft echter een bedrag van € 4,70 per uur vastgesteld dat je zelf moet bijdragen. Soms wordt dit alsnog vergoed in je aanvullende verzekering. Als je precies wilt weten of dit voor jou geldt, check dan je polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar.

DECLARATIES EN FACTUREN

Kraamzorg aan de Vecht is een onderdeel van Geboortezorgplus. Eventuele facturen (zoals voor eigen bijdrage) die je van ons zou kunnen krijgen, worden uit onze naam via Geboortezorgplus gestuurd.

 
© 2019 Kraamzorg aan de Vecht